Potravinářský průmysl

Nabízíme optimální řešení pro jatky, uzenářství, porážky, výrobny uzenin, výrobny polotovarů, vývařovny, zpracovny masa, výrobny baget, výrobu nápojů….

Chlazení je v drtivé většině realizováno jako přímé, to znamená že k vypařování chladiva dochází přímo v jednotlivých výparnících umístěných ve vychlazovaných prostorách (např. vitriny, chladicí boxy, pracovní prostory…).

Co nabízíme?

JDK dodává ucelené řešení chladicí technologie které potřebujete:

  • Kondenzační nebo sdruženou kompresorovou chladicí jednotku
  • Vzduchem chlazený kondenzátor s regulací otáček
  • Řídicí a napájecí elektrický rozvaděč
  • Výparníky pro chladicí boxy
  • Potřebné komponenty chladicího okruhu
  • Systémy monitorování a vzdáleného řízení
  • Montáž a uvedení do provozu, zaškolení obsluhy
  • Záruční a pozáruční servis
  • Periodické kontroly chladicích zařízení podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 842/2006 o F-plynech (čl. 3, odst. 6) a zákona ČR č. 483/2008 Sb. o ochraně ovzduší

 

V případě požadavku jsme připraveni řešit technologii chlazení podle specifického požadavku zákazníka. Rádi Vám připravíme řešení dle Vašeho zadání.

Dokumenty ke stažení
Podmínky pro skladování ovoce a zeleniny (AP020, 1195kB)